Yaşar’ın 20. Yıl Albümü ilk defa ve sadece Türk Telekom Müzik’te

Türk Pop Müziği’nin sevilen sanatçısı Yaşar’ın heyecanla beklenen yeni albümü, dijital müzik platformları arasında ilk defa Türk Telekom Müzik’te dinleyicileriyle buluşacak. Türk Telekom Müzik üyeleri, müzikte 20. yılını dolduran Yaşar’ın 12 şarkılık bu özel albümünü 16 Mayıs tarihine kadar dinleyebilecek.

Türkiye’nin lider dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, sevilen sanatçı Yaşar’ın “Şehir Yalnızlığı” albümünü müzikseverlerle buluşturuyor. Binlerce yerli ve yabancı şarkı listesi ile en yeni şarkıların yer aldığı Türk Telekom Müzik platformu, zengin içeriğini her geçen gün yeni sanatçı ve albümlerle güçlendirmeye devam ediyor. Türk Telekom Müzik üyeleri, 16 Mayıs tarihine kadar Yaşar’ın 20. sanat yılını taçlandırdığı 12 şarkılık bu özel albümünü Türk Telekom Müzik kalitesiyle dinleyebilecek. Akdeniz esintilerini dinleyicileriyle buluşturan Yaşar’ın yeni albümü Şehir Yalnızlığı, dijital müzik platformları arasında ilk defa Türk Telekom Müzik’te sevenleriyle buluşacak.

Bugüne kadar yaptığı dokuz albümle Türk Pop Müziği’ne pek çok hit şarkı kazandıran Yaşar’ın, ilk defa ve ağırlıklı olarak farklı isimlerin şarkılarını da seslendirdiği Şehir Yalnızlığı albümü, sanatçının 20. Sanat Yılı için özel olarak hazırlandı. Albümünü, “papatyalar ve güneşe dönen çiçekler gibi biraz” sözleriyle tarif eden Yaşar, albümde yer alan bir şarkının söz ve müziğine de imza atıyor. Albümdeki sekiz şarkının söz ve müziği Murat Güneş’e, bir parçanın söz ve müziği Alper Arundar’a ait. Albümde bir şarkının ise sözleri Hakkı Yalçın müziği ise Murat Güneş imzasını taşıyor.

Bülten Tarihi: 10 Mayıs 2017