Türk Telekom’dan yeni mobil müşterilerine özel bol internetli tarife

Türk Telekom, yeni mobil müşterisi olacaklara büyük avantaj sunan bol internetli tarifelerini hayata geçirdi.

Türk Telekom’un yeni müşterisi olacaklar, ‘Avantajlı 4GB’ adlı tarifeyle 4GB internet, her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına aylık 25 TL’ye sahip olabiliyor.

Türk Telekom’un yayına giren son reklam filmi serisinde ünlü isimler, Ceyda Düvenci, Özgür Ozan ve Aras Bulut İynemli rol aldı. Reklam filmlerinde ünlü isimler, kullanıcıları Türk Telekom’un sunduğu ‘yüksek çekim gücü’ ve ‘cepten hızlı internet’ deneyimine davet ediyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil kullanıcılara büyük avantaj sunmaya devam ediyor.

Türk Telekom, yeni müşterisi olacaklara özel bol internetli yeni tarifelerini kullanıma sundu. ‘Avantajlı 4GB Tarifesi’ Türk Telekom’un yeni müşterisi olacaklara, 4GB internet, her yöne 750 dakika konuşma, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkını aylık 25 TL’ye sunuyor. ‘Avantajlı 6GB Tarifesi’ kapsamında ise 35 TL ücret karşılığında 6GB internet, her yöne 1000 dakika, her yöne 1000 SMS ve grup içi sınırsız konuşma hakkına sahip olunabiliyor. Bu fırsat dolu tarifelerden faydalanmak isteyen müşteriler, Mobil Online Başvuru sayfasından Türk Telekom’a geçmek için gerekli adımları tamamlıyor ve SIM kartı ayağına geliyor.

Türk Telekom’un Türkiye’nin ünlü yüzlerinin yer aldığı reklam serileri de devam ediyor. Yayına giren son reklam serisinde ekranların sevilen yüzleri Ceyda Düvenci, Aras Bulut İynemli ve Özgür Ozan rol alıyor. Ünlü isimler, günlük yaşamlarında ihtiyaç duydukları yüksek çekim gücü ve fiber hızlı mobil internet gibi tüm özellikleri Türk Telekom’da bulduklarını anlatıyor. İşi gereği şehir şehir dolaşan Ceyda Düvenci, kapalı alan korkusu yaşayan Özgür Ozan, sürekli bir koşuşturma halinde ve işini hızlı yapmak isteyen Aras Bulut İynemli reklam filmlerinde Türk Telekom’un geniş kapsama alanı ve yüksek çekim gücünü anlatıyor. Ünlü oyuncu ve sanatçıların rol aldığı Türk Telekom Reklam Filmleri ünlüler geçidine sahne oluyor.

14 binden fazla yeni çekim noktasıyla yüksek çekim gücü

Türk Telekom, yenilikçi altyapı yatırımlarıyla mobil iletişimdeki gücünü artırmaya devam ediyor. Türk Telekom müşterileri, 14 binden fazla yeni çekim noktasıyla kapalı alanda bile yüksek çekim gücünü deneyimliyor. Sadece Türk Telekom’un sahip olduğu GiGA 4.5G teknolojisi, 4.5G’den üç kat daha hızlı mobil internet sunuyor. Ayrıca HD+ Görüşme, kullanıcıların 4.5G şebekesi üzerinden yüksek kalitede sesli ve görüntülü konuşma gerçekleştirmesini sağlıyor.

Bülten Tarihi: 7 Şubat 2017