Türk Telekom yeni nesil çözümlerini Samsun’da tanıttı

​​

Türk Telekom, Samsun’daki işletmelere ve kamu kurumlarına sunduğu çözüm ve hizmetleri aktardığı ‘‘Yeni Nesil Çözümler’ etkinliği gerçekleştirdi.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom, akıllı şehir yönetimi örneklerini ve şehirlere kurdukları sistemleri Samsun’da düzenlenen Yeni Nesil Çözümler etkinliğinde tanıttı.

Türk Telekom’un etkinlikte tanıttığı akıllı sistemler, güvenlik, verimlilik, sürdürülebilirlik, çevresel duyarlılık ve yaşam kalitesi gibi konularda şehirlere önemli katkılar sağlıyor. Akıllı durak, otopark, kavşak, aydınlatma, sulama, atık toplama, geri dönüşüm, güvenlik ve sağlık çözümleri gibi uygulamalarla şehirleri akıllandıran çözümler sunuluyor.

Bülten Tarihi: 25 Ekim 2017​​​