Türk Telekom müşterileri, yeni yıla yeni bir akıllı telefonla girecek

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, 4.5G uyumlu akıllı telefon satın alacak müşterilerine özel yeni yıl kampanyası başlattı. Türk Telekom, kampanya kapsamında 24 ay taksitle cihaz satın alan müşterilerine ilk taksitlerini bir ay erteleme avantajı sunuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, sevdiklerine 4.5G uyumlu akıllı telefon alıp yeni yıl sürprizi yapmak isteyen ya da telefonunu yenilemek isteyen müşterilerine yönelik bir kampanya başlattı. Türk Telekom müşterileri; yüksek performans, kaliteli kamera, sade tasarım, ileri teknik özellikler ve uygun taksit seçenekleriyle sunulan telefonlara kolayca sahip olabilecek.

Türk Telekom müşterileri, yeni kampanya kapsamında, mobil ve evde internet faturalarına ek olarak 24 ay taksitle alacakları akıllı telefonlarının ilk taksitini bir ay erteleyebilecekler. Kampanyadan faydalananlar ayrıca, Türk Telekom’un sunduğu; hız, kapsama ve kapasite açısından Türkiye’nin en iyi fiber güçlü 4.5G hizmetini de doya doya yaşama fırsatına sahip olacaklar.

15 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında Türk Telekom müşterileri sevdiklerine ya da kendilerine yılbaşı hediyesi olarak Samsung, LG, Sony, HTC, General Mobile ve Vestel markalarının en çok tercih edilen 4.5G uyumlu modelleri Samsung Galaxy Grand Prime Plus, Samsung Galaxy J7 Prime, Samsung Galaxy S7 Edge, LG Stylus 2, Sony Xperia XZ, HTC Desire 830, General Mobile GM 5 ve Vestel Venus V3 5070 cep telefonu modelleri arasından beğendiğini satın alabiliyor.

Bülten Tarihi: 18 Aralık 2016