Türk Telekomlular yeni yılda tarifelerine ek 2GB mobil interneti ücretsiz kullanacak

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, yeni yıla özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Türk Telekom’a yeni gelen mobil müşterilere 6 ay boyunca tarifelerine ek 2GB internet hediye edilecek. Kampanya 15 Ocak 2017’ye kadar devam edecek.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, sunduğu avantajlı kampanyalarına bir yenisini ekledi. Türk Telekom, yeni yıla özel hayata geçirdiği kampanyası kapsamında yeni mobil müşterisi olacaklara 6 ay boyunca tarifelerine ek 2GB interneti hediye ediyor. Böylelikle, yılbaşı kampanyası kapsamında Türk Telekom’un faturalı ya da faturasız yeni mobil müşterileri Türk Telekom’un sunduğu sağlam altyapı ile Türkiye’nin en iyi 4.5G hizmetinden doyasıya faydalanabilecekler.

Türk Telekom’un fiber güçlü ve hızlı 4.5G teknolojisini herkesin kullanması için avantajlı kampanyalara devam edeceklerini belirten Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun,  “Türkiye’de 4.5G teknolojisinin hayata geçmesiyle birlikte mobil data kullanımında oldukça hızlı bir artış oldu. Yeni yıla özel hayata geçirdiğimiz kampanya kapsamında, kullanıcıları Türk Telekom’un fiber güçlü 4.5G hizmetini kullanmak üzere mobil müşterimiz olmaya davet ediyoruz. Kullanıcılar, sunduğumuz üstün mobil internet deneyimini ‘paketim bitecek’ endişesi olmadan yaşayabilsin diye de 6 ay boyunca her ay paketlerine ek 2GB tanımlıyoruz.” dedi.

Türk Telekom’a yeni gelen mobil müşteriler, EKLE 2GB yazıp 5555’e kısa mesaj (SMS) göndererek kampanyadan faydalanabilecekler. Kampanya 15 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.

Bülten Tarihi: 15 Aralık 2016