FCBEscola İstanbul Avea seçmeleri minik yıldız adaylarını bekliyor

Barcelona Futbol Kulübü’nün efsane futbol okulu FCBEscola İstanbul AVEA yeni takım arkadaşlarını arıyor. Dünyanın en başarılı futbol kulüplerinden FC Barcelona’nın futbol altyapı okulu FCBEscola’yı Türkiye’ye getiren “FCBEscola İstanbul Avea”nın bu sezona ait ikinci seçmeleri 25 Ekim’de yapılacak. Türk Telekom Grubu’nun mobil şirketi Avea, bu yıl da burs ihtiyacı olan 180 yetenekli gence eğitim desteği sağlayacak.

Avea’nın geçtiğimiz yıl Türkiye’ye kazandırdığı FCBEscola İstanbul Avea Futbol Okulu, yeni sezona ait ikinci seçmelerini bu hafta sonu gerçekleştirecek. Türkiye’de yabancı spor kulübü işbirliğiyle kurulan ilk futbol okulu olma özelliğini taşıyan FCBEscola İstanbul Avea Futbol Okulu’nun seçmeleri 25 Ekim Pazar günü İTÜ Ayazağa Yerleşkesi ve Maltepe Üniversitesi Marmara Eğitim Köyü’nde yer alan okullarında yapılacak.

FCBEscola İstanbul Avea Futbol Okulu, yapılacak seçmeler sonrası, Barcelona Futbol Kulübü’nün oyun felsefesini İspanyol Antrenörler eşliğinde 2002-2009 doğumlu kız ve erkek öğrenciler ile paylaşmaya devam edecek. Türk Telekom Grubu’nun mobil şirketi Avea, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da burs ihtiyacı olan 180 yetenekli gence eğitim desteği sağlayacak.

Bir futbol okulundan daha fazlası

FC Barcelona, futbol kulübü kültürünün yalnızca futbol öğretmekle yetinmeyen, bunların yanı sıra taşıdığı felsefe, ruh ve etik değerleri de küçük yaşlardan itibaren sporcularına aşılayan bir anlayışa sahip bulunuyor. Avea’nın FC Barcelona ile 2011 yılından beri devam eden işbirliğinin meyvesi olan FCBEscola İstanbul Avea, Türkiye’de futbol altyapı eğitimine farklı bir vizyon kazandırdı. Her iki okulda birer İspanyol Antrenörü bulunan FCBEscola İstanbul Avea, teknik bilgileri ve donanımları ile motive eden, gözlemleyen ve sporcunun yapması gerekeni kendisinin bulmasını sağlayan, sonuç odaklı eğitime önem veriyor. FCBEscola İstanbul Avea; çocuklara rekabetçi bakış açısından çok, doğru öğrenmeyi öğretiyor. “Doğru öğrenirsen, rekabet edebilirsin” prensibini çocuklara küçük yaşlarda aşılanıyor. Avea, FCBEscola İstanbul Avea ile çocukların eğitimine önemli bir katkıda bulunuyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için http://fcbescola.fcbarcelona.com/istanbul/ adresindeki Kayıt Bilgileri adlı formu doldurabiliyor ya da 0212 217 42 44 numaralı çağrı merkezi aranabiliyor. ​​​​

Bülten Tarihi: 23 Ekim 2015​​​