Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge çok yakında Türk Telekom mağazalarında

Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre telekomünikasyon şirketi Türk Telekom, Samsung’un Barselona’da düzenlenen 2016 Mobil Dünya Kongresi’nde ilk kez tanıttığı, en yeni ve en gelişmiş akıllı telefonları olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i çok yakında mağazalarında kullanıcılarıyla buluşturacak.

Samsung’un en yeni modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’e teknoloji meraklıları Türk Telekom mağazalarından 24 veya 36 ay taksit seçenekleri ile Mart ayından itibaren sahip olabilecek.

Sürekli Açık Ekran (Always-On Display) özelliği ile çağrılar gözden kaçmıyor

Üç boyutlu cam ve metalden üretilen 5.1 inç Galaxy S7 ve 5.5 inç Galaxy S7 edge, zarif tasarımı, dayanıklı ve ergonomik kavisli yapısıyla göz dolduruyor. Cihazların yeni “Sürekli Açık Ekran” (Always-On Display) özelliğinin sadeleştirilmiş yapısı ve hiç dokunmadan kullanıma uygun sunduğu deneyim, kullanıcıların çağrılarını ya da önemli bildirimlerini kaçırmamalarını sağlıyor.  Hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 edge, tasarımlarından herhangi bir ödün vermeden IP68 su ve toza dayanıklı olarak kullanıcılara sunuluyor.

Galaxy S7 edge’de bulunan Edge Kullanıcı Deneyimi (UX) ise, en sevilen e-posta, selfie modu ya da panorama modu gibi üçüncü parti uygulamaların kısa yoluna yer vererek, kullanıcılara kolaylık sağlıyor.

200GB’a kadar fazladan depolama alanı

Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge, hem kablolu hem de kablosuz hızlı şarj teknolojisi sunuyor ve kullanıcıların 200GB’a kadar fazladan depolama alanına sahip olabilecekleri mikroSD kart kullanmalarını sağlıyor. Güçlü işlemcisi ve büyük pil kapasitesiyle çok daha uzun süreli oyun deneyimi sunan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, dahili soğutma sistemiyle cihazın fazla ısınmasının da önüne geçiyor.

Oyunseverler için cihaza yeni eklenen Oyun Başlatıcısı (Game Launcher), kullanıcıların pil tüketimini yönetmesine ve bildirimleri en aza indirmesine imkân tanıyor. Kullanıcılar, oyun deneyimlerini kaydedebildikleri gibi oynamak üzere ekranlarını da paylaşabiliyorlar. Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge ile birleştirilen Vulkan API, yüksek performans gerektiren grafik yoğun oyunların düşük pil tüketimiyle oynanmasını sağlıyor.

4.5G desteği ile yüksek hızlı cepten internet deneyimi

Teknoloji tutkunları, Türk Telekom’un rakipsiz mobil iletişim hizmetlerini gelişmiş Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge özellikleri ile birleştirerek rakipsiz bir 4.5g deneyimi yaşayabilecekler.

12 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile muhteşem fotoğraflar çekebilecek olan Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcıları, bu fotoğraflarını 4.5g hızı nda cepten internet le saniyeler içinde sosyal medya hesaplarına yükleyerek tüm sevdikleriyle paylaşabilecek.​

​​​​​​​​​​Bülten tarihi: 26 Şubat 2016​​​​​​​​​​​​