Türk Telekom Tivibu’dan çocuklara 23 Nisan hediyesi: Çizgi Film Kanalı “Boomerang”

Türk Telekom’un yeni nesil televizyon platformu Tivibu, birbirinden komik ve eğlenceli çizgi filmleriyle küçük büyük herkesin birlikte keyifle izleyeceği Boomerang çocuk kanalını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda izleyiciyle buluşturuyor.

Türkiye’de Cartoon Network ile çocukların sevgisini kazanan Turner Grubu’nun yepyeni çocuk kanalı Boomerang, 23 Nisan’dan itibaren Türk Telekom Tivibu ile izleyiciyle buluşuyor. Nesillerdir klasikleşmiş çizgi filmlerin en yeni bölümleriyle ilk kez ve sadece HD kalitesinde yayınlanacağı Boomerang, keyifli içerikleriyle çocukları ve aileleri ekran başına toplayacak.

Türk Telekom Tivibu’nun tüm platformlarında 118’inci kanaldan izlenebilecek olan Boomerang’da, Tom & Jerry, Bugs Bunny, Scooby Doo, Mr Bean, Müfettiş Gadget, Garfield ve daha birçok klasik, çizgi film izlemek isteyen ve eski çizgi filmleri özleyen yetişkinler de dahil 7’den 70’e tüm çizgi film tutkunlarını bekliyor.
60 ülkede yaklaşık 55 milyon hanede izlenen Boomerang, eğlence dolu dünyaya açılan yeni bir kapı olacak. Tivibu’daki çocuk kanalları arasında yerini alacak olan Boomerang kanalının tüm içeriklerine 21 Nisan’dan itibaren Boomerang TV web sitesi üzerinden de ulaşılabiliyor.

​​​​​​​Bülten tarihi: 22 Nisan 2016​​​