Türk Telekom dokuz ödülle Stevie‘ye damgasını vurdu

Başarılarını küresel çapta aldığı ödüllerle taçlandırmayı sürdüren Türk Telekom son olarak, 2016 Stevie IBA’da dokuz ödüle birden layık görüldü.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, 60'dan fazla ülkeden 3 bin 800 projenin değerlendirildiği ve dünyanın en itibarlı ödül organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Stevie IBA’da, dokuz ödül birden alarak önemli bir başarıya imza attı.

Dünya çapında tanınan profesyonellerden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu Türk Telekom; İç İletişim, Etkinlik ve İnsan Kaynakları kategorilerinde, iki altın, üç gümüş ve beş bronz ödülün sahibi oldu. Bu ödüllerden biri de Türk Telekom iştiraki AssisTT’ten geldi.

“Herkes potansiyeldir” yaklaşımıyla kurguladığı yetenek yönetimi politikası ve çalışanlarına sunduğu kariyer, gelişim ve yaşam imkanlarıyla sadece Türkiye’de değil dünya genelinde sayılı kurumsal şirketler arasında yer alan Türk Telekom, kazandığı 9 Stevie Ödülü ile bunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

Çalışanlarından ilham aldı, beş ödül kazandı
Türk Telekom insan kaynakları ve etkinlik yönetimi ekipleri, özellikle Türk Telekom’un yeni marka ve entegrasyon sürecinde gerçekleştirdiği hedef odaklı yaratıcı projeleri ile bu ödüllere layık görüldüler.

Türk Telekom İç İletişim Ekibi, entegrasyon sürecinde oluşturduğu entegre iletişim stratejileri ve çalışmalarıyla “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinin en büyük ödülü olan Altın Stevie’yi aldı. İç İletişim Çalışan Etkinlikleri ekibinin yaklaşık 34 bin Türk Telekom çalışanını marka değişiminin odağına alan iç marka lansmanı için gerçekleştirdiği çalışmalar da “Yılın PR Kampanyası - Programı / İç İletişim” kategorisinde Gümüş Stevie ödülüne layık görüldü. Ayrıca İç İletişim İşveren Markası ekibinin hazırladığı ve sosyal medyada rekor sayıda izleyiciye ulaşan "Anneler Günü Sürprizi" videosu ile “Yılın Markalı Kampanya İçeriği” kategorisinde Gümüş Stevie; Türk Telekom Akademi'nin dünya çapında ses getiren, yenilikçi platformu Çevik Stüdyo ise çevik yöntem koçluğu desteği verdikleri 4.5G LTE Advanced Programı’yla “Yılın İnsan Kaynakları Ekibi” kategorisinde Bronze Stevie ödülünü almaya hak kazandı.

Türk Telekom’un danışmanlık, sosyal medya takibi, tahsilat ve telefonda satış dahil olmak üzere sunduğu birçok hizmetle sektöründe önde gelen markalar arasında yer alan çağrı merkezi iştiraki AssisTT de “Yılın İnsan Kaynakları Departmanı” kategorisinde Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu. AssisTT’e bu ödülü, “Mutlu Çalışan - Mutlu Müşteri” amacıyla yapılan “Çünkü Sen Değerlisin!” projeleri getirdi.

Türk Telekom, Stevie’de Etkinlik kategorilerindeki ödülleri topladı
Stevie Ödülleri Etkinlik kategorileri de Türk Telekom’un başarısına sahne oldu. Tivibu UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Lansmanı, “En İyi Yeni Ürün Tanıtımı Etkinliği” kategorisinde Altın Stevie Ödülü’nü kazanarak büyük ödülün sahibi oldu. Etkinlik yönetimi ekibi ayrıca; 4.5G lansmanı ile “En İyi Marka Deneyimi Etkinliği” kategorisindeki Gümüş Stevie ödülünün; Yeni Marka Lansmanı ile de yine aynı kategoride Bronz Stevie ödülünün sahibi oldu. Türk Telekom; 4.5G lansmanı ile “Yılın İletişim veya Halkla İlişkiler Kampanyası - Etkinlikler ve Kutlamalar” kategorisinde de Bronz Stevie ödülünü almaya hak kazandı.

​​​​​Bülten Tarihi: 25 Ağustos 2016​​