Türk Telekom, avantajlı cihaz kampanyasına General Mobile ile devam ediyor

Türk Telekom, mobil abonelerine 4.5G uyumlu iki akıllı telefonu birden sunduğu avantajlı kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Türk Telekom’un mobil aboneleri General Mobile’nin GM5 Plus ve GM5 model telefonlarına, tarifelerine ek aylık 40 TL’den başlayan taksitlerle sahip olabilecekler. Cihaz kampanyasından yararlanan Türk Telekom müşterilerine Tivibu Spor mobil uygulamasının SMS servisi de ilk 3 ay ücretsiz sunulacak. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, mobil müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına devam ediyor. Yeni telefon kampanyaları kapsamında, Türk Telekom’un mobil müşterileri General Mobile’nin GM5 Plus ve GM5 model akıllı telefonlarını tarifelerine ek aylık 40 TL’den başlayan taksitlerle aynı anda satın alabilecekler.

Yılsonuna kadar devam edecek kampanyadan yararlanan Türk Telekom mobil müşterileri, ek olarak Tivibu Spor mobil uygulamasının SMS servisini de ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanabilecekler. Böylece General Mobile’nin 4.5G uyumlu akıllı telefonlarından takımlarının Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçlarının anlık gol görüntülerini mobil uygulama ve SMS servisi aracılığıyla izlemenin keyfine varacaklar.

Entegre Yönetim Sistemi Politikamız

Kampanya kapsamında satın alınabilecek GM5 Plus; 5,5 inç ekranı ve 13 MP flaşlı selfie kamerası ile öne çıkıyor. General Mobile GM5 Plus özellikleri arasında yüksek performans sağlayan 3 GB RAM ve Qualcomm’un ürettiği Snapdragon 617 işlemci de bulunuyor. GM5 ise General Mobile’nin Google ile Android One programı çerçevesinde gerçekleştirilen işbirliğinin üçüncü ürünü. Her iki telefon da işletim sistemi olarak Android’in en güncel yazılımı olan Android 7.0 Nougat’ı kullanıyor. Sade tasarım, kaliteli özellikler ve uygun fiyat performansı ile sunulan General Mobile GM 5 ve GM5 Plus’a, cep telefonu kampanyaları kapsamında Türk Telekom mağazalarından uygun teklif seçenekleri ile sahip olunabilecek.

Bülten Tarihi: 6 Aralık 2016

​​​