Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması artık cepte

Fenerbahçe taraftarlarının yeni buluşma noktası olan “Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması” artık App Store ve Google Play’den akıllı telefonlara indirilebiliyor. Uygulama ile Fenerbahçeli taraftarlar, maçın coşkusuna her an dâhil olarak takımlarıyla ilgili tüm haberlere anında ulaşmanın keyfini yaşayacaklar. Uygulama üzerinden bugün başlayacak yarışmayı kazanan 3 taraftar ise 25 Ekim’de oynanacak FB & GS derbi maçına VIP bilet kazanma şansı yakalayacak.

Türk Telekom Grubu’nun, Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nin ‘Yeni Nesil Stadyum”a dönüştürülmesi kapsamında hayata geçirdiği “Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması”, “Fenerbahçe SK” adı altında iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara App Store ve Google Play’den artık indirilebiliyor.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması ile taraftarlar, Fenerbahçe hakkındaki son dakika haberlerine, istatistiklere, puan durumu, canlı anlatım gibi takımla ilgili tüm bilgilere erişebilecek. Uygulama içinden sağlanan özel bir alanla ise takımla ilgili hiçbir yerde bulunmayan özel bilgilere, fotoğraf ve video görüntülere ulaşılabilecek.

Taraftarlar aynı zamanda birbirleriyle uygulama üzerinden iletişime geçip mesajlaşabilecekler. Fenerbahçe’ye gönül verenler takıma özel hazırlanan oyunlarla eğlenceli bir deneyim yaşarken, anlık bildirimlerle yapılacak anket ve yarışmalara katılıp çeşitli özel hediyeler kazanma fırsatına da sahip olacak.

Lacivert soracak, kazanan FB & GS derbisine bilet kazanacak

Taraftarların uygulama içindeki buluşma noktası olan Tribün sekmesinde uygulamanın maskotu Lacivert’in sorduğu soruya en yaratıcı cevabı veren 3 taraftar 25 Ekim’de oynanacak FB & GS derbi maçına VIP bilet kazanma şansı yakalayacak. Bugün başlayacak ve Cumartesi saat 17:00’a kadar devam edecek olan yarışmanın kazananları 25 Ekim Pazar günü öğlen uygulamanın Tribün sekmesinde açıklanacak.

Maç boyunca ayrıca Avealı ve TTNET’li müşteriler sınırsız internet hizmetinden faydalanırken, diğer operatör kullanıcıları ise kendilerine sunulan ücretsiz 15 dakikalık Wi-Fi hediye paketi ile maç boyunca ve devre arasında kesintisiz olarak internete bağlanabilecek.

Statta 400’ün üzerinde noktadan kapsama sağlanıyor

Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi ‘Yeni Nesil Stadyum’ Projesi, Türk Telekom Grubu’nun teknolojik çözümleri sayesinde taraftarlara; maç heyecanı ile gol sevincini daha coşkulu yaşamaları ve bu coşkuyu internet üzerinden paylaşmaları için de pek çok yeni ve eşsiz uygulama sunuyor. Bu kapsamda stada kurulan 4.5G’ye hazır mobil ve baştan aşağı yenilenmiş Wi-Fi şebekesi ile stat içerisinde 400’ün üzerinde noktadan kapsama sağlanacak. 50 binden fazla kişi, kesintisiz bir internet deneyimi yaşayabilecek.

Fenerbahçe SK Resmi Mobil Uygulaması “Fenerbahçe SK“ adı altında aşağıdaki linklerden indirilebiliyor:

App Store Linki: https://itunes.apple.com/us/app/fenerbahce-sk/id1042281905?ls=1&mt=8

Google Play Linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fenerbahce.taraftar

​​​​

Bülten Tarihi: 22 Ekim 2015​​​