Türk Telekom markalı aksesuarlar Türk Telekom mağazalarında satışa sunuldu

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor. Türk Telekom; tüketicilerin her gün sıklıkla kullandığı şarj cihazı, araç şarjı, şarj ve data kablolarından oluşan bir aksesuar serisini mağazalarında satışa sundu. Kullanıcılar, aksesuarları Türk Telekom markasının verdiği güvenle ve uygun fiyatla satın alabilecek.

Türk Telekom markalı şarj cihazı, araç şarjı, taşınabilir şarj cihazı, şarj ve data kablolarından oluşan aksesuarlar pratiklikleri ile dikkat çekiyor. Çift taraflı kullanılabilen USB ve MicroUSB uçlu şarj ve data kablosu sayesinde, kablo cihaza kolaylıkla uyum sağlıyor. Qualcomm Quick Charge 2.0 Hızlı Şarj Teknolojisi, bu teknolojiye uyumlu cihazların yüzde 75’e varan oranda daha hızlı şarj olabilmesine olanak tanıyor.

Apple cihazları için tasarlanan lisanslı Lightning Şarj ve Data kablosuyla veri senkronizasyonu yapılabilirken bilgisayar veya şarj cihazlarından telefon şarj edilebiliyor.

Aksesuar serisinin ‘akıllı cihazlara akıllı aksesuarlar’ fikrinden yola çıkarak tasarlandığını belirten Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, “Tüketicilerin günlük hayatlarında yanlarından ayırmadıkları şarj cihazlarını ve data kablolarını Türk Telekom markasının güvencesiyle satışa sunuyoruz. Kullanıcılar, üstün kaliteli aksesuarlarımızı Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazalarımızdan, uygun fiyatlarla satın alabilecek.” dedi.

​​​​​​​​​​​​Bülten Tarihi: 11 Temmuz 2016​​​​​​